Pređi na sadržaj stranice 
Ova knjiga govori o tome kako ukrasti vreme u ovom našem užurbanom, komplikovanom životu, kako sedeti, uživati u svom domu, disati i stopiti se s prirodom. Naprosto biti. Reči nekih od najmudrijih pisaca i mislilaca, povratiće nam čudesni osećaj lepote i mira.
1056 RSD
Knjiga „I to će proći“ namenjena je svima koji su prošli kroz teške trenutke – kroz raskid ljubavne veze, gubitak voljene osobe, ličnu krizu ili depresiju iz koje im se činilo da se ne mogu izvući. Uz nadahnute izreke i prelepe ilustracije, ova knjiga će vam pomoći da shvatite da niste sami i da će vaši problemi vremenom proći. Pravi poklon koji možete kupiti sebi ili nekome kome biste želeli da pomognete.
1056 RSD
Nema na stanju
U knjizi «Budi ono što jesi» prikupljene su najmudrije reči koje su ikada napisane o jednostavnom i mirnom životu u jednom nemirnom svetu. Uz reči velikih mislilaca, ova predivna knjižica doneće vam duboki osećaj spokoja, kao dar trajne vrednosti.
1056 RSD
Nema na stanju
Knjiga "Večne vrednosti" sadrži misli o ličnih principima, od drevnih tekstova sve do savremenih autora. Sve ove misli i dalje su kljucne i važne za probleme s kojima se suočavamo danas; potrošački mentalitet, kriminal, nepoštovanje i nejasna uverenja. Ovo su jake i večne vrednosti koje će nam pomoći da u naš posao,porodicu i lični život unesemo integritet,ljubaznost,pravičnost i hrabrost.
1056 RSD
Knjiga "Mudrost za naše doba" sadrži neke od najmudrijih reči koje su ikada napisane o najvažnijim ljudskim vrednostima - ljubaznosti, istrajnosti, nadi i hrabrosti. Ona nam pomaže da najbolje vrednosti iz prošlosti ponesemo sa sobom u budućnost. Neprocenjiv dar za sva vremena.
1056 RSD
Šekspir je najveći pisac svih vremena koji se bavio temom ljubavi. On je mudar i duhovit, sa čarobnim smislom za najtananija osećanja. Njegove reči su večne. Bez obzira da li ste zaljubljeni "do ušiju", ili vam je srce slomljeno ljubavnim jadima, Šekspir će vam odgonetnuti tajnu ljubavi. Ova divna knjiga, obogaćena remek-delima renesansnog slikarstva, predstavlja dragocen poklon.
704 RSD
Deni Didro je markantna figura francuske prosvećenosti, ličnost koja je u svom radu obuhvatila mnoštvo raznovrsnih akrivnosti,filozof i književnik, dramski pisac i glavni urednik slavne Enciklopedije. Istraživanje o poreklu i prirodi lepoga, kao i ogled o dramskoj poeziji su pravi biseri prosvećenosti.
704 RSD
Ljubav je najvažnija prirodna sila, čarobno osećanje koje sve oko sebe čini lepšim i uzvišenim. Novo izdanje knjige "Volim te". Nezaboravan poklon
651.2 RSD
Nema na stanju
Ne propustite priliku da se zahvalite majci za sve ono što je učinila za vas. Novo izdanje knjige "Dragoj majci". Nezaboravan poklon.
651.2 RSD
Ništa nije tako dragoceno i tako lepo kao što je nevina beba. Ova predivna knjižica je izuzetan poklon za mlade roditelje.
651.2 RSD
Kako živeti na raskršću čuda, strahopoštovanja i znatiželje. Jedinstvena , atipična motivaciona knjiga nastala kombinacijom pokretačkih, inspirativnih misli i slikovitih grafikona. Zašto trebamo biti zanimljivi. Da bi ograničili svoja kajanja. Da bi mogli da poštujemo sebe. Da bi odagnali dosadu iz svakodnevnice. Da bi ostavili trag u nživotu a ne mrlju. Iz još mnogo ubedljivih razloga, pre svega, zato što to možemo.
633.5 RSD
Nema na stanju
Autor Nemanja T. Vujković, je na bazi dugogodišnjeg istraživačkog rada iz oblasti arheologije, etnologije i istorije Srba i Balkana argumentovano prikazao činjenice o kojima se malo zna. Očigledno, prava istorija je podložna političkoj manipulaciji, relativizaciji prema trenutnim potrebama i pretvorila se u karikaturu legitimnosti. Mnogi u Srbiji, pa i u celom svetu, nekritički prihvataju iskrivljen sistem vrednosti, tj. fabrikovanu istoriju.
792 RSD