Pređi na sadržaj stranice 

Poklon za dečka, devojku

"Volim te!" Ove reči ispisivane su tokom vekova na desetine različitih načina. U ovoj knjizi sakupljene su ljubavne izjave poznatih ljudi kao što su Šopen, Šekspir, Sara Bernard, kao i nepoznatih mladih zanesenjaka i dugogodišnjih odanih ljubavnika. Ovo je idealan poklon za onu izuzetnu osobu koja je dala smisao vašem životu.

528 RSD
Nema na stanju
Trenuci blaženstva! Trenuci bola! Veličanstveni uzleti i bolni padovi... Predivne misli o ljubavi, najsnažnijem ljudskom osećanju!
528 RSD
ZAUVEK VOLIM TE! Čudesna čarolija, ludo uzbudjenje i potpuno blaženstvo zaljubljenosti.
528 RSD
Ljubav je sve - od strastvene ludosti do otmene ljubaznosti. Ova divna knjižica slavi ljubav u svim njenim vidovima.
440 RSD
Ljubav je neverovatna. Čista. Nežna. Prepuna čuda i nezaustavljiva u svojoj zagonetki i moći.
475.25 RSD
Predivna knjižica o ljubavi, potpunom predavanju, potpunoj “mahnitosti”, potpunom “slepilu” i njenoj veličanstvenosti. Vi tačno znate kome će se ova knjiga posebno dopasti.
528 RSD
Beskrajno te volim. Pokazite voljenoj osobi da je volite bez uslovno, beskrajno. Savrsen poklon za devojku, decka.
528 RSD
365 mudrih izreka iz celog sveta slave ljubav u svim njenim vidovima. Divno ilustrovane, ove misli čine jedinstven i nezaboravan poklon koji će oplemeniti svaki vaš dan. Podelite svoju ljubav jer vredite samo onoliko koliko ste drugima potrebni.
1197 RSD
Ljubav je najvažnija prirodna sila, čarobno osećanje koje sve oko sebe čini lepšim i uzvišenim. Novo izdanje knjige "Volim te". Nezaboravan poklon
651.2 RSD
Volim te i strašno mi nedostaješ, kada se razdvojimo makar na jedan dan. Divne stvari, kaoš to su muzika i knjige, pomažu mi da se osećam bliže tebi. Mislim na tebe gde god pođem, šta god da radim.
554.4 RSD