Pređi na sadržaj stranice 

Uslovi korišćenja

Izjava o privatnosti

Valera se obvezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbe. Neće prodavati, deliti ili prezentovati lične podatke trećim licima.

Valera se obvezuje da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza (slanje knjiga), informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo preduzetnicima koji vrše dostavu na zadatu adresu.

Lični podaci Kupca poznati su samo Valeri koja se obavezuje da ih koristi samo u svrhu izvršenja ugovornih obaveza prodaje. Velika pažanja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (broj poseta, vreme provedeno na stranicama, itd) Valera ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Korišćenjem ovog sajta korisnik prihvata Politiku Privatnosti. Politika Privatnosti može da bude promenjena u bilo kom trenutku, bez prethodne najave i korisnik je dužan da je pročita pre upotrebe sajta. Ukoliko korisnik nastavi sa korišćenjem sajta nakon izmene Politike Privatnosti, smatraće se da je prihvata.

Uslovi korišćenja

Internet prodavnica (poklonknjigevalera.rs) je vlasništvo Valere, odnosno vlasnika - Slobodana Šorgića.

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.

Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe.

Internet prodavnica (poklonknjigevalera.rs) je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno 24 sata. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan naše kontrole.

Uslovi poručivanja

  1. Roba (knjige) je poručena kada Kupac nakon ubacivanja proizvoda u korpu klikne na "PORUČI", odnosno kada popuni "Korak 3" na stranici korpe, a Prodavac mu pošalje potvrdu u vidu "Obaveštenja o isporuci" odnosno predračun.
  2. Poručivanjem robe Kupac prihvata Opšte uslove prodaje/pružanja usluga/davanja ambalaže i opreme u zakup
  3. Kupac može da izmeni porudžbenicu sve do prijema "Obaveštenja o isporuci"
  4. Nakon poručivanja proizvoda koji se plaćaju pouzećem, Prodavac će izvršiti isporuku u dogovorenom roku isporuke - do 5 radnih dana.
  5. Nakon poručivanja proizvoda koji se plaćaju po predračunu, Prodavac će pokrenuti isporuku tek po uplaćenom predračunu.
  6. U slučaju bilo kakve promene (npr. rok isporuke, količina robe i sl.) Prodavac će obavestiti Kupca.
  7. Prodavac ne odgovara za usluge koje vrši Daily Express, odnosno nije odgovoran za transport robe (knjiga), oštećenja, kašnjenja ili slično.