Pređi na sadržaj stranice 

Priručnici

Nema na stanju
Celoviti vodič za svet konja. Sve što ste ikada poželeli da znate o konjima sažeto je u ovom priručniku koji je podeljen u dva dela. Prvi deo se bavi svakodnevnom negom konja sa savetima za izbor odgovarajućeg konja za jahanje. Tu su i izbor konjušnice i vežbanje, bolesti, oprema, osnove konjičkih sportova i takmičenja. Drugi deo sadrži popis od preko 200 pasmina konja, podeljenih u glavne grupe. Svaki opis prati i posebna fotografija sa važnim pojedinostima o poreklu i razvoju pojedine pasmine konja.
2640 RSD
Nema na stanju
Sve o mačkama i mačjem svetu.Savršen priručnik za sve vlasnike mačaka ili za one koji jednostavno vole mačke. Dragocen izvor informacija i zadovoljstva. Saveti o svim aspektima nege mačaka, zdravlju i hranjenju. Drugi deo sadrži popis više od 40 vrsta mačaka iz celog sveta, dugodlakih i kratkodlakih kao i neobičnih i egzotičnih vrsta. Uživajte uz korisne savete i prelepe fotografije.
2640 RSD
Nema na stanju
Knjiga za odgoj, negu i upoznavanje pasa.Savršen priručnik za sve vlasnike pasa ili za one koji jednostavno vole pse. Saveti o svim aspektima nege pasa, biranju psa ili šteneta, dresiranju i hranjenju. Drugi deo sadrži popis više od 250 vrsta pasa iz celog sveta. Uz korisne savete i prelepe fotografije, možete uživati sa vašim najvernijim prijateljima.
2640 RSD
Nema na stanju
Detaljan opis više od 100 vrsta ruža, sa divnim fotografijama. Svi važni podaci o sadnji,gajenju i karakteristikama ovog prelepog cveta.
2288 RSD
Nema na stanju
Kako urediti svaku prostoriju u vašem domu pomoću različitih boja i njihovih kombinacija. Odgovor i praktična rešenja daju bogato ilustrovane kombinacije, preko 1000, koje uključuju razne arhitektonske šeme zavisno od vaših finansijskih mogućnosti i potreba.
2992 RSD
Nema na stanju
Vrt i okućnica nisu više mesta, samo za gajenje povrća, voća ili domaćih životinja. Danas, su to mesta koja imaju funkciju odmora i zabave. Prilika za porodični ručak ili neki hobi. Uz pomoć više od 150 "uradi sam" projekata, moći ćete samostalno izgraditi ogradu, terasu, garažu, ostavu za alat, vrtnu stazicu i slično.
3960 RSD
Nema na stanju
Opis više od 200 vrsta akvarijskih ribica, sa poreklom, veličinom i karakteristikama. Tu su i osnovni saveti o zdravlju, ishrani i nezi ribica i održavanju akvarijuma.
1408 RSD
Nema na stanju
Priručnik uključuje savete o vrstama tla, nezi , načinu orezivanja vinove loze, klimi i specifičnostima različitih sorti. Kako, na prirodan način, poboljšati vino, kako ga čuvati i flaširati u najboljim uslovima.Izvrstan priručnika za gajenje vinove loze i proizvodnju svih vrsta vina.
2904 RSD
Nema na stanju
Detaljan pregled eteričnih ulja sa praktičnom primenom u svakodnevnom životu, sa divnim fotografijama.
2024 RSD
Nema na stanju
Detaljan, informativan, vodič koji pokazuje sve oblike ribolova, uključujući opremu, mamce, mesta za za različite vrste ribolova. Od rečnih obala do ribolova na moru, vremenskih prilika, temperature, faktora svetlosti, sigurnosti do niza drugih korisnih saveta i preporuka.
2904 RSD
Nema na stanju
Divna zbirka prelepih aranžmana, po najsavremenijim metodama oblikovanja koja će vas podstaći da sami aranžirate cveće.
2904 RSD
Nema na stanju
Odličan priručnik za početnike, ali i koristan vodič za iskusne keramičare. Praktičan način prikazivanja različitih metoda ručnog modelovanja gline sa ilustrovanim tehnikama glaziranja, bojenja i ukrašavanja. Tu su i inspirativni projekti modelovanja gline.
1496 RSD
Nema na stanju
Šta je lekovito bilje, kako se može koristiti i u njemu uživati. Knjiga daje savete o gajenju, sakupljanju, spremanju i pripremi niza biljnih preparata. Čajevi, tinkture, sirupi, uljni ekstrakti, oblozi i kreme su bogato predstavljeni. Drugi deo knjige sadrži popis od 120 najćešće korišćenih lekovitih biljaka, sa detaljnim svojstvima i načinima upotrebe.
1496 RSD
Nema na stanju
Aktuelan vodič o najuzbudljivijem razdoblju života svake žene. Knjiga je ilustrovana fotografijama 3D tehnologije i pokazuje razvoj deteta iz nedelje u nedelju. Pored informacija bitnih za buduće majke, tu su saveti za buduće tate.
2904 RSD
Nema na stanju
Iscrpan pregled pasmina, boja i karakteristika konja kao i način opremanja i održavanja konjušnica. Sadrži i malu školu jahanja i skakanja, kao i vežbe koje možete izvoditi sa svojim konjem.
1408 RSD