Pređi na sadržaj stranice 

Poklon za mamu

Ima li dovoljno reči kojima se može izraziti zahvalnost majci za sve što je učinila za svoju decu. Ovde, u ovom malom spomenaru, zapisane su reči koje treba reći: "Hvala ti - za sve, za to što si nas trpela i što si nas odgajila. Poštujemo te. Divimo ti se. I mislimo o tebi sve najlepše. Za sve što nam značiš"...

528 RSD
Nema na stanju
Ova knjižica slavi neizmernu i nesebičnu ljubav majki. Uživajte u najlepšim mislima o majkama kojima zahvaljujemo za sam život, koje su uvek uz nas.
528 RSD
Najlepši način da se zahvalite majci... za njenu ljubav i srećne dane koje vam je pružila.
528 RSD
Mnogo mi znači što imam mamu kao što si ti. Ovo je veliko "Hvala" kojim ti želim reći: "Neizmerno te volim".
528 RSD
Nema na stanju
Izrati zahvalnosti i divljenja za nesebičnu i bezuslovnu ljubav majke. Ova knjižica slavi majčinsku ljubav kao večiti plamen koji održava porodično ognjište.
440 RSD
Nema na stanju
Drage mame, šta bismo mi bez njih? Mame žive brzim, grozničavim ritmom, nalaze se svima, a njihov trud i ljubav uzimaju se zdravo za gotovo. Evo, zato, jedne ljupke i duhovite knjižice koja kaže «Izvini, mama» za sve brige koje si zbog mene imala. I hvala ti za sve što si učinila. Volim te. Mami treba malo zahvalnosti. Ona će umeti da se nasmeje šalama i biće joj drago što ste joj pokazali koliko vam je do nje stalo.
484 RSD
Nikada ne propustite priliku da se zahvalite majci za sve ono što je učinila za vas. Njena jedinstvena ljubav, temelj je svih drugih ljubavi. 365 mudrih i nežnih misli za svaki dan u godini.
1197 RSD
Nema na stanju
Ne propustite priliku da se zahvalite majci za sve ono što je učinila za vas. Novo izdanje knjige "Dragoj majci". Nezaboravan poklon.
651.2 RSD
Nema na stanju
Mama? Ona je ta koja ti celog života daruje ljubav, snagu i strpljeje... zaboravlja sve blesave stvari koje uradiš, ponosna je na svaku trunku talenta ili dobrote koje ćeš ikada iskazati. Ti si srce njenog života.
554.4 RSD