Pređi na sadržaj stranice 

Škola grafičkog dizajna

3168 RSD

3960 RSD


Jezik: Srpski
Format: 23X23
Broj strana: 208
ISBN: 9788662811066
Povez: Meki

Škola grafičkog dizajna je sveobuhvatni vodič za grafičke dizajnere koji rade u štampi, pokretnim slikama i digitalnim medijima. Prepuna je praktičnih saveta o svim aspektima grafičkog dizajna, od razumevanja osnovnog, do osmišljavanja originalnog koncepta i kreiranja uspešnih gotovih dizajna. Primeri su uzeti iz svih medija/digitalnih medija, sa vebsajtova, iz časopisa, knjiga i korporativnih brendova. Prepuna je vežbi i tutorijala za studente, kao i uputstava grafičkog dizajna iz stvarnog sveta. Ovo revidirano sedmo izdanje sadrži sve - nove zadatke i potpuno ažurirane liste za čitanje. Više od trećine slika je potpuno novo i uključuje mešavinu profesionalnog rada i izvanrednih studentskih dela. U ovom izdanju, Deo II: Praksa Plus sadrži novi softver i vraća stare tehnologije štampanja - na primer, rizografsku štampu i sito štampu - koje ponovo postaju sve popularniji oblici proizvodnje. Dejvid Dabner je predavao na čuvenom Londonskom koledžu za štampu. Sandra Stjuard je pomoćnik dekana na Vestfal koledžu za medijsku umetnost i dizajn Drekel Univerziteta. Ebi Vikres predaje BA grafički komunikacijski dizajn na Central Sent Martinsu u Londonu.

  • Jedinstveni poklon Jedinstvene poklon knjige su najbolji način da pokažeš bliskim osobama koliko ti znače!
  • Popust za online kupovinu Popust u iznosu od 20% na sva izdanja koja naručiš online (u odnosu na knjižare, prodavnice poklona, itd...)
  • Besplatna dostava Besplatna dostava za narudžbine preko 2000 RSD. Dostava u roku od 4 dana od dana plaćanja/naručivanja.