Pređi na sadržaj stranice 

Knjiga je najbolji poklon

  • Izdavačka kuća Valera se od 2002. godine bavi, pre svega, izdavanjem poklon knjiga o ljubavi, mudrosti, prijateljstvu, sreći, porodičnim odnosima, ličnim vrednostima. Divno ilustrovane i dizajnirane, ove knjige izazivaju tople i dirljive emocije svojim brižljivo izabranim tekstovima.
  • Inspirativne poklon knjige su najbolji način da pokažete, vama bliskim osobama, koliko vam znače i koliko ih volite. Osećanja koja izazivaju ove knjige kreću se od smeha do suza.
  • Većina naslova su koprodukcije sa najboljim svetskim izdavačem iz ove oblasti, tj. Sa "Helen Exley gift books" iz Londona. "Helen Exley" je tržišni lider u poklon knjigama u preko 70 zemalja u svetu. Njihova izdanja su prevedena na 43 svetska jezika, sa godišnjim tiražem oko 6 miliona knjiga.
  • Valera saradjuje sa Helen Exley kompanijom od 2002. Godine. Sa "Exlijevom" marketing podrškom i sjajnom ponudom različitih polica za pregledno izlaganje knjiga, ovi naslovi dolaze do punog izražaja. Police su neophodne za prodaju poklon knjiga, jer se ovde radi, pre svega, o "impulsivnoj" kupovini.
Prema istraživanjima, prodavci u knjižarama imaju samo 4 sekunde da privuku pažnju kupca. Naši brojni kupci / velike knjižare / potvrđuju to pravilo.

Gde još možete kupiti naše poklon knjige?

Naši kupci su veliki knjižarski lanci, ali i brojne manje knjižare, prodavnice poklona,cvećare, suvenirnice, galerije, hoteli, agencije za venčanja, turistička odredišta i slično. Zahvaljujući jedinstvenom i prepoznatljivom kvalitetu, naše knjige se uspešno prodaju na različitim mestima, tokom cele godine. Prodaja je naročito izražena za vreme Dana žena, tj. 8 marta, Nove godine, Božića i ,u novije vreme, Dana zaljubljenih.

Korporativni pokloni

Za zainteresovane firme, obezbeđujemo tzv. "korporativne" poklone sa mogućnošću štampe nekoliko dodatnih, promotivnih, strana na postojećim izdanjima.

Valera se, takođe, bavi i izdavanjem edukativnih, interaktivnih dečijih knjiga, bojanki za decu i odrasle, beležnica i praktikuma iz oblasti crtanja i slikanja.