BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 3000 RSD
Dodajte u listu želja
-15%

Kako crtati Mange jednostavnim koracima

Original price was: 1.760,00 RSD.Current price is: 1.496,00 RSD.

Ako ste odavno želeli da crtate Mange i otkrijete lepotu ovog stila, ali niste sigurni kako da počnete, ova knjiga je za vas

Jednostavan, inspirativan i duhovit vodič za crtanje po metodu “ korak po korak “ pomoći će vam krenete u divnu crtaću avanturu. Naučite da crtate MANGA stilom dečake, devojčice, životinje i mitska bića. Polazeći od osnovnih geometrijskih oblika JIŠAN LI nam pokazuje kako je, u suštini, lalo iz krugova, trouglova, kvadrata, linija i elipsi nacrtati izražajna i uzbudljiva bića.

Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 RSD
Popust u iznosu od 15% na sva izdanja koja naručiš online
SKU: 97-886-6281-07-48
Kategorije: ,
Oznaka:

Ako ste odavno želeli da crtate Mange i otkrijete lepotu ovog stila, ali niste sigurni kako da počnete, ova knjiga je za vas. Jednostavan, inspirativan i duhovit vodič za crtanje po metodu “ korak po korak “ pomoći će vam krenete u divnu crtaću avanturu. Naučite da crtate MANGA stilom dečake, devojčice, životinje i mitska bića. Polazeći od osnovnih gepmetrijskih oblika JIŠAN LI nam pokazuje kako je, u suštini, lalo iz krugova, trouglova, kvadrata, linija i elipsi nacrtati izražajna i uzbudljiva bića.

Informacije o knjizi

ISBN 13
97-886-6281-07-48
Number of pages
144
Format
29 x 22, meki povez
Language
Srpski
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna.Povratak na prodavnicu
    ×