BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 3000 RSD
Dodajte u listu želja
-15%

Škola grafičkog dizajna

Original price was: 3.300,00 RSD.Current price is: 2.805,00 RSD.

Škola grafičkog dizajna je sveobuhvatni vodič za grafičke dizajnere koji rade u štampi, pokretnim slikama i digitalnim medijima

Prepuna je praktičnih saveta o svim aspektima grafičkog dizajna, od razumevanja osnovnog, do osmišljavanja originalnog koncepta i kreiranja uspešnih gotovih dizajna. Primeri su uzeti iz svih medija/digitalnih medija, sa vebsajtova, iz časopisa, knjiga i korporativnih brendova. Prepuna je vežbi i tutorijala za studente, kao i uputstava grafičkog dizajna iz stvarnog sveta. Ovo revidirano sedmo izdanje sadrži sve – nove zadatke i potpuno ažurirane liste za čitanje. Više od trećine slika je potpuno novo i uključuje mešavinu profesionalnog rada i izvanrednih studentskih dela. U ovom izdanju, Deo II: Praksa Plus sadrži novi softver i vraća stare tehnologije štampanja – na primer, rizografsku štampu i sito štampu – koje ponovo postaju sve popularniji oblici proizvodnje. Dejvid Dabner je predavao na čuvenom Londonskom koledžu za štampu. Sandra Stjuard je pomoćnik dekana na Vestfal koledžu za medijsku umetnost i dizajn Drekel Univerziteta. Ebi Vikres predaje BA grafički komunikacijski dizajn na Central Sent Martinsu u Londonu.

Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 RSD
Popust u iznosu od 15% na sva izdanja koja naručiš online
SKU: 978-86-6281-10-66
Category:

Škola grafičkog dizajna je sveobuhvatni vodič za grafičke dizajnere koji rade u štampi, pokretnim slikama i digitalnim medijima. Prepuna je praktičnih saveta o svim aspektima grafičkog dizajna, od razumevanja osnovnog, do osmišljavanja originalnog koncepta i kreiranja uspešnih gotovih dizajna. Primeri su uzeti iz svih medija/digitalnih medija, sa vebsajtova, iz časopisa, knjiga i korporativnih brendova. Prepuna je vežbi i tutorijala za studente, kao i uputstava grafičkog dizajna iz stvarnog sveta. Ovo revidirano sedmo izdanje sadrži sve – nove zadatke i potpuno ažurirane liste za čitanje.

Informacije o knjizi

ISBN 13
978-86-6281-10-66
Number of pages
208
Format
23 x 23, meki povez
Language
Srpski
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna.Povratak na prodavnicu
    ×