BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 3000 RSD
Dodajte u listu želja
-15%

Tehnike obrade drveta

2.057,00 RSD

Kompletan, korak po korak, vodič za najvažmnije tehnike obrade drveta, od sečenja i oblikovanja do spajanja i završne obrade

Specijalne tehnike, kao što su laminiranje, duborez i struganje su ilustrovane brojnim primerima. Naučite da koristite električne alate sa pažnjom i tačnošću, isto tako i ručne alate. Brojni primeri, korak po korak metodom, dopunjeni su kompletnom listom mera i projekata. Spiralni povez knjige omogućuje njeno lako otvaranje i korišćenje na radnom stolu. Galerija završenih radova, velikih majstora obrade drveta-istaknutih profesionalaca, deluje inspirativno za sve one koji žele da unaprede svoje sposobnosti i odu korak dalje. Uporedni, savremeni, pregled različitih vrsta drveta u svetu, dragocen je podsetnik prilikom izbora drveta u svakom vašem projektu.

Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 RSD
Popust u iznosu od 15% na sva izdanja koja naručiš online
SKU: 97-886-6281-09-39
Category:

Kompletan, korak po korak, vodič za najvažmnije tehnike obrade drveta, od sečenja i oblikovanja do spajanja i završne obrade. Specijalne tehnike, kao što su laminiranje, duborez i struganje su ilustrovane brojnim primerima. Naučite da koristite električne alate sa pažnjom i tačnošću, isto tako i ručne alate. Brojni primeri, korak po korak metodom, dopunjeni su kompletnom listom mera i projekata.

Informacije o knjizi

ISBN 13
97-886-6281-09-39
Number of pages
256
Format
15 x 20, tvrdi povez
Language
Srpski
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna.Povratak na prodavnicu
    ×